Hilversum - Van Linschoten Specialisten
Hilversum - Van Linschoten Specialisten
Adres
Van Linschotenlaan 1, 1212 ES Hilversum

Over de praktijk

Geen wachttijd en medische zorg van het hoogste niveau, vergoed door de verzekeraar. Met deze filosofie startte Van Linschoten Specialisten in 2007 hun zelfstandige kliniek in Hilversum. Een belofte gebaseerd op waarheid: Van Linschoten Specialisten is succesvol en nog altijd bijna wachttijdvrij. Om de kwaliteit te waarborgen doorloopt Van Linschoten Specialisten jaarlijks keuringen en zijn wij in het bezit van het ZKN-keurmerk.

Focusgebieden:
- Snurken en slaapapneu
- Keelamandelen verwijderen kind/volwassenen
- Allergie behandeling / allergie test
- Neuscorrectie

Wij streven naar de hoogste zorgkwaliteit voor volwassenen en kinderen. Om dit te kunnen garanderen werken onze KNO-specialisten zeer intensief samen. Zo sluiten diagnostiek, behandeling en nazorg naadloos op elkaar aan. Bovendien kunt u voor een consult vrijwel direct bij ons terecht.

Zij vinden beiden persoonlijke aandacht voor de patiënten erg belangrijk. Daarnaast genieten zij van de diversiteit van het vak. Als KNO-arts helpen zij mensen met uiteenlopende problematiek van jong tot oud. Samen met de patiënt stellen ze een passend behandelplan op.

Het werk is divers en elke dag is anders. Alle leeftijden komen op het spreekuur van de KNO-arts. Van jonge kinderen die een buisje nodig hebben, tot senioren met slechthorendheid. De KNO-artsen van Van Linschoten Specialisten oefenen de KNO-heelkunde in haar volledige breedte uit.

De kracht van KNO Van Linschoten Specialisten is dat we een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) zijn dat kleinschalig werkt. Diagnostiek en behandelingen worden vrijwel allemaal in eigen beheer uitgevoerd. Het operatiecentrum bevindt zich op de hoofdlocatie in Hilversum. Op zaterdagen worden er kindersessies gehouden, zodat de ouders geen vrije dag hoeven op te nemen.

Patiënten zijn geen nummer en kunnen na een verwijzing van de huisarts dezelfde dag nog bij een van de poliklinieken terecht. In de huidige tijd kunnen de wachttijden soms weken tot maanden oplopen. Bij ons zijn er weinig tot geen wachttijden.

Kortom, bij Van Linschoten Specialisten bent u in uitstekende handen.

Lees meer Lees minder
Hilversum - Van Linschoten Specialisten
Hilversum - Van Linschoten Specialisten
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

© 2022 Solvo B.V.