Adres
Ruysdaelstraat 49 A1 - unit D, 1071 XA Amsterdam

Over de praktijk

Hoogwaardige, innovatieve en persoonlijke zorg op 4 focusgebieden:

- Snurken en slaapapneu
- Stem en keelklachten
- Oorsuizen / tinnitus
- Nek- en rugklachten

De Ruysdael Clinics is een gespecialiseerd behandelcentrum in Amsterdam en Den Haag. De Ruysdael Clinics is kleinschalig en werkt met een betrokken team van medisch specialisten zoals KNO-artsen, longartsen, een neurochirurg, logopedisten en overige medewerkers. De medisch specialisten gebruiken de meest moderne apparatuur en behandelmethoden. Er zijn geen wachttijden, voor de meeste voorkomende behandelingen kun je binnen een paar dagen terecht.

De Ruysdael Clinics biedt momenteel behandelingen aan op drie gebieden:

- Klachten van de stem of stembanden, niet alleen voor zangers en professionele sprekers, maar voor iedereen die problemen met de stem heeft. Onze gespecialiseerde KNO-artsen worden bij de behandeling van je klachten ondersteund door ervaren logopedisten met veel expertise op het gebied van de stem, zang en slikken.

- Aanpak van snurken en slaapapneu (OSAS). Wij bieden een zeer korte doorlooptijd voor patienten met een vermoeden van slaapapneu. Binnen een week heb je een intake bij een van onze KNO-artsen die gespecialiseerd zijn in slaapapneu. Een eventueel slaaponderzoek vindt bij je thuis plaats. Drie weken na de eerste intake is de uitslag bekend en is er een behandelplan voor je opgesteld. Bij het uitvoeren van het behandelplan wordt indien nodig samengewerkt met onze longarts-intensive care arts die zeer ervaren is in het juist instellen van drukmaskers (CPAP).

- Problemen met slikken of de slokdarm. De Ruysdael Clinics biedt als een van de weinigen in Nederland een speciale scopie aan van de slokdarm die via de neus uitgevoerd wordt. Deze scopie is veel minder belastend dan het in veel ziekenhuizen uitgevoerde onderzoek via de keel, waarbij kokhalzen vaak een groot probleem is.

- Klachten van de rug of nek door een gespecialiseerde neurochirurg. Vaak is een MRI onderzoek nodig wat binnen een paar dagen na het eerste consult al gemaakt wordt. Adviezen op maat worden uitgebreid met u besproken. Meestal is een behandeling conservatief met bijvoorbeeld fysiotherapie. Operaties vinden bij ons niet plaats. Indien een operatie nodig is wordt u door ons persoonlijk overgedragen aan een andere kliniek / collega.

Om behandeld te worden in de Ruysdael Clinics heb je een verwijzing nodig van een huisarts of medisch specialist. De behandelingen worden vergoed door alle zorgverzekeraars.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2022 Solvo B.V.