Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Adres
Lloydstraat 5, 3024 EA Rotterdam

Over de praktijk

NiceDay biedt een (anonieme) online behandeling voor stress-, angst- en depressieklachten. Er is dus geen reguliere 'NiceDay praktijk', NiceDay biedt haar service aan via de app. Dit houdt in dat jij, op de momenten dat het er toe doet, hulp kan ontvangen. Waar je ook woont, je kan zonder wachttijd terecht bij één van onze professionals.

Bij NiceDay werken psychologen gespecialiseerd in behoefte- en informatiegestuurde ondersteuning. Dit houdt in dat zij, stress-, angst- en depressieklachten, behandelen vanuit jouw behoeften en de informatie welke jij ingeeft in de NiceDay app. In NiceDay kan je namelijk een aantal aspecten van jouw process bijhouden: je stemming, gevoelens of bijvoorbeeld belangrijke oefeningen uit de behandeling, zoals het bezoeken van plaatsen die bij jou spanning oproepen.

In de NiceDay app kan je een verbinding maken met een professional, hij of zij zal je verder op weg helpen. Er wordt, net als bij een reguliere behandeling, een intake gedaan om jouw klachten in kaart te brengen en te bepalen welke stappen er nodig zijn om jou vooruit te helpen.

Wij bieden:
- anonieme behandeling (vergoed vanuit Zorginstituut Nederland)
- vergoede angst- of depressiebehandeling (met een verwijzing van je huisarts)
- coachingstraject (6 weken voor EUR 195,-)

Vul vrijblijvend het contactformulier in en kom in gesprek met ons. We helpen je graag verder!

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.