Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Prijzen
  • Overig
    Onze tarieven kunt u op onze website vinden
    Op aanvraag
Adres
Stationssingel 120, 5371 BB Ravenstein

Over de praktijk

PoliDirect is een onafhankelijke zorginstelling met klinieken in verschillende Nederlandse steden. Ook in Ravenstein zijn we gevestigd! Onze kliniek ziet u meteen als u de trein uitstapt. We zitten tegenover het station, slechts een paar stappen verwijderd van de perrons.

We bieden tweedelijns, medisch specialistische zorg. PoliDirect is opgericht met het oog op de ellenlange wachttijden voor o.a. een maag- of darmonderzoek. Wij streven ernaar onze wachttijden kort te houden.
Daarnaast is ons doel om deze zorg dichtbij de patiënt te brengen.

Wordt u naar ons verwezen? Dan komt u in een prettige en ontspannen omgeving terecht. Er is veel aandacht voor kwaliteit van de zorg en het comfort van de patiënt.

Onze medisch specialisten hebben een passie voor persoonlijke patiëntenzorg. De professionals die bij PoliDirect werken, hebben een brede kennis en stellen kwaliteit van behandeling, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid centraal.

Hoewel de focus van PoliDirect aanvankelijk bij de maag-, darm- en leverziekten (MDL) ligt, kun je ook voor andere specialismen bij ons terecht.

PoliDirect Ravenstein heeft de volgende specialismen:

- Maag-, darm- en leverziekten (maag- en darmonderzoeken);
- Dermatologie;
- Interne Geneeskunde (poliklinische consulten bij onze internist);
- Gynaecologie;
- Urologie;

U kunt dus bij ons terecht voor een maag- of darmonderzoek, huidklachten als acne of eczeem, het plaatsen van een spiraaltje, menstruatieklachten of klachten aan de baarmoeder of eierstokken. Onze longartsen doen diverse longfunctietesten. En in het geval van klachten aan de urinewegen, prostaat, blaas of voor en sterilisatie heeft onze uroloog een spreekuur in Ravenstein.

Wanneer je een afspraak maakt bij PoliDirect Ravenstein wordt duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk zal gaan. De artsen zorgen dat ze uitgebreid de tijd nemen voor je onderzoek en dat je na afloop niet met vragen achterblijft.

Zoals al eerder genoemd, is PoliDirect Ravenstein makkelijk te bereiken aangezien de kliniek op ongeveer vijftig meter van het station is gevestigd. Hier stoppen naast de trein ook verschillende bussen. De kliniek beschikt daarnaast over een aantal parkeerplekken die speciaal voor patiënten zijn gereserveerd.

Lees meer Lees minder
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Ravenstein - PoliDirect Ravenstein
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2021 Solvo B.V.