Adres
Chevalleraustraat 4, 7731 EE Ommen

Over de praktijk

FysioTotaal volgt de ontwikkelingen in de zorg op de voet. Wij zijn een praktijk voor allround fysiotherapie en kinderoefentherapie.

Wij werken op diverse locaties in Overijssel en Drenthe.

In onze praktijk kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit van zorg. Wij zijn gecertificeerd PlusPraktijk.

Fysiotherapie is een breed vak. Wij helpen u niet alleen bij (pijn)klachten aan gewrichten en spieren, maar ook als u herstellende bent van een beroerte of wanneer u lijdt aan Parkinson, COPD, reuma, of bijvoorbeeld oedeemvorming. Specialisaties binnen onze praktijk kunt u vinden onder het kopje specialisaties.

Wilt u juist (pijn) klachten voorkomen? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Enthousiaste sporters ondersteunen wij met specifieke sporttesten of speciale beweegtrajecten na een blessure. Klachten voorkomen heeft vaak ook te maken met uw leefstijl. Graag kijken we met u mee, waar in uw leefstijl nog winst te behalen is.

Voor kinderen hebben we in Hardenberg een prachtige oefenruimte. Onze kinderoefentherapeut behandelt kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar met een motorische hulpvraag.

Een verwijzing voor fysiotherapie of kinderoefentherapie is niet noodzakelijk.

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u zich aanmelden voor onze fysiotherapie? Dan kunt u ons bellen of mailen: 0523-281617 of info@fysiototaal.nu

FysioTotaal, met zorg voor beweging!

Lees meer Lees minder

Onderdeel van...
© 2021 Solvo B.V.