Adres
Victorialaan 3, 5213 JG Den Bosch
Prijzen
 • Consult
  Fysiotherapie
  25,00
  per 30 minuten
 • Screening
  No cure – no pay
  Gratis

Over de praktijk

Sinds 2015 is Fysioos overgenomen door Caspert van Mierlo. Deze éénmanspraktijk is gevestigd binnen een sportschool (Trainmore) in Den Bosch; onder het voetbalstadion en verbonden aan de sportschool Ready4more in Berlicum.

De praktijksfilosofie: werk veel met de handen en probeer mensen zo snel mogelijk en doelgericht van hun klachten af te komen. Uit samenwerkingen met chiropractoren is een holistisch, volledig beeld de norm geworden: een persoon in zijn geheel is onderdeel van de klacht, niet alleen lokaal.

De recentelijke populariteit van cupping is niets nieuws bij Fysioos. Praktijkhouder Caspert heeft al ruim 12 jaar ervaring met cupping. Zo maakt hij bij zeker de helft van zijn patiënten gebruik van deze bindweefseltherapie — met erg veel succes.

Een combinatie van cupping met massage, fricties, oefentherapie en/of taping is een belangrijke basis van het standaard behandelplan bij Fysioos.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.