Den Haag - R&EE - Relax & Enjoy Eating
Is dit jouw locatie?
Registreer hier!
Prijzen
 • Intake
  Het doel van het eerste gesprek is om elkaar te leren kennen en een voedingsplan op te stellen. Tijdens het gesprek stel ik vragen om je beter te leren kennen, zodat ik persoonlijke adviezen kan geven.
  90,00
  60 min
 • Vervolgbehandeling
  Het doel van de vervolggesprekken is om de voortgang van het behalen van je doelen te bespreken.
  30,00
  30 min
 • Online consult
  Een online voedingsplan is voor iedereen die zelf aan de slag wilt gaan met voeding, zonder begeleiding. Aan de hand van een kort telefoongesprek leer ik je beter kennen en stel ik een persoonlijk voedingsplan op, waar je zelf mee aan de slag gaat.
  45,00
  45 min
 • Consult
  Een gratis kennismakingsgesprek! Voor goed resultaat is het super belangrijk dat jij je op je gemak voelt!
  Gratis
  5 min
Adres
Appelstraat 22, 2564 EG Den Haag

Over de praktijk

De diëtistenpraktijk met focus op (meer) plantaardige voeding en een holistische aanpak, met een positieve en motiverende diëtist.

Mijn doel is om jou te helpen met het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon en een positieve mindset, zodat jij met meer energie en liefde voor jezelf kan genieten van het leven.

Door de huidige omstandigheden zijn op dit moment alle gesprekken online. Om elkaar beter te leren kennen, kan je altijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen! Hopelijk tot snel en blijf gezond!

Lieve groetjes,
Renée van Burk

Lees meer Lees minder
Den Haag - R&EE - Relax & Enjoy Eating

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.