Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Adres
Osdorpplein 358, 1068 EV Amsterdam
Wij openen vanaf 7 januari 2020. Naast het medisch centrum Osdorp ligt een Q park parkeergarage waar u 1,5 uur gratis kunt parkeren.
Onderdeel van...

Over de praktijk

Bij Handtherapie Nederland locatie Amsterdam West kun je terecht met de meest uiteenlopende hand- en armproblemen. Het multidisciplinaire team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten en manueel therapeuten, met als specialisatie handtherapie, staan voor je klaar. De therapeuten werken vaak nauw samen aan uw herstel. Je bent bij Handtherapie Nederland aan het juiste adres voor onder andere:
- Handtherapie
- Pijn in hand, arm, elleboog, schouder
- Revalidatie
- Artrose
- Botbreuk
- Reuma
- RSI
- Carpaal tunnel-syndroom/Radiaal tunnel-syndroom
- Dry Needling
- Medical taping
- Fibromyalgie
- Spalktherapie
- Houdingstherapie
- Werkplekadvies
- Ergonomische adviezen
- Leefstijladvies

Je kunt bij Handtherapie Nederland terecht zonder verwijzing van de huisarts of specialist. Dit noemen we Directe Toegankelijkheid. We starten de behandeling eerst door je te screenen om te kijken of je aan het juiste adres bent. Daarna starten we met het maken van een behandelplan en de daadwerkelijke behandeling.

Als je last hebt wil je natuurlijk snel geholpen worden. Dan is het goed om te weten dat Handtherapie Nederland geen wachtlijst heeft. Op verzoek van een arts is het zelfs mogelijk om nog dezelfde dag gezien te worden door één van onze specialisten bij één van onze locaties.

Amsterdam - Handtherapie Nederland Amsterdam West
Amsterdam - Handtherapie Nederland Amsterdam West