Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Prijzen
  • Overig
    Onze tarieven kunt u op onze website vinden
    Op aanvraag
Adres
James Wattstraat 10, 1817 DC Alkmaar

Over de praktijk

PoliDirect Alkmaar kunt u vinden tussen Het Rak en Bergermeer, op een bedrijventerrein vrijwel aan het Noordhollands Kanaal. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Voltastraat' en voor het gebouw vindt u een aantal parkeerplaatsen die speciaal voor patiënten zijn gereserveerd.

Onze medisch directeur staat groot op de voordeur afgebeeld en voor de parkeerplaats staat een bord met PoliDirect poster, dus u kunt niet verdwalen.

U kunt bij PoliDirect terecht voor medisch specialistische zorg. We willen graag de beste zorg leveren, dichtbij de patiënt en in een prettige en ontspannen omgeving. De kliniek werd opgericht met het oog op de lange wachttijden in de (MDL-)zorg. Bij PoliDirect wordt er niet alleen snel en efficiënt gewerkt, er is ook veel aandacht voor kwaliteit en het comfort van de patiënt én de medewerkers.

De specialisten die bij PoliDirect werken, hebben hun sporen verdiend in het ziekenhuis en zijn bij ons gaan werken vanwege de persoonlijke patiëntenzorg. Deze professionele artsen hebben een brede kennis en achtergrond en stellen kwaliteit van behandeling, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid centraal.

U kunt bij PoliDirect Alkmaar terecht voor diverse zorg binnen het specialisme 'Maag-, Darm- en Leverziekten' (MDL):

- Maag- en darmonderzoeken (endoscopieën);
- Poliklinische consulten bij een van onze MDL-artsen;

Daarnaast kunt u bij ons bloed laten prikken of terecht voor een consult bij de PDS-coach (Prikkelbaar Darm Syndroom).

Wanneer u een afspraak maakt bij PoliDirect Alkmaar wordt duidelijk uitgelegd hoe alles in zijn werk zal gaan. Bij de maag- en darmonderzoeken vindt er eerst een intake plaats. Deze kan ook digitaal. De artsen nemen uitgebreid de tijd voor u en zorgen dat u na afloop niet met vragen achterblijft.

Lees meer Lees minder
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Alkmaar - PoliDirect Alkmaar
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2022 Solvo B.V.