Seksuologie

Vraag stellen aan een seksuoloog?

Wil je een vraag stellen aan een seksuoloog? Of wil je eerder gestelde vragen aan de seksuoloog lezen? Dat kan in de solvo vraagbaak! 

Wat is seksuologie?

Seksuologie spitst zich toe op problemen bij seks en seksualiteit. Behandelingen bestaan voornamelijk uit gesprekstherapie met een seksuoloog. Fysieke en psychologische problemen kunnen worden besproken, zowel met partner als zonder partner. In enkele gevallen doet een seksuoloog lichamelijk onderzoek of schrijft medicijnen voor. Heb je vragen over homoseksualiteit of transseksualiteit? Ook dan kun je bij een seksuoloog terecht.

Welke vragen stel je aan een seksuoloog?

Vind je het lastig je probleem met mensen uit je omgeving te bespreken? Misschien ervaar je bepaalde seksuele gevoelens die je niet weet te plaatsen? Of heb je een lichamelijke beperking waardoor seks niet vanzelfsprekend is? Onze experts zijn gespecialiseerd in allerlei vragen op het gebied van seksuele problemen. Stel hier je vraag om meer duidelijkheid te krijgen.

Let op: je kunt in dit vakgebied geen vragen stellen over je menstruatie of anticonceptie, zoals de werking of het vergeten van de pil. Heb je hier een vraag over? Neem dan contact op met de huisarts.