Manuele therapie

Vraag stellen aan een manueel therapeut?

Wil je een vraag stellen aan een manueel therapeut? Of wil je eerder gestelde vragen aan de manueel therapeut lezen? Dat kan in de solvo vraagbaak! 

Wat is manuele therapie?

Een manueel therapeut heeft na zijn studie Fysiotherapie een opleiding Manuele therapie afgerond. Tijdens deze opleiding heeft de manueel therapeut meer kennis opgedaan over het bewegingsapparaat en in het bijzonder de wervelkolom. Wanneer je pijn hebt aan een gewricht of je een gewricht slecht kunt bewegen kan manuele therapie een oplossing bieden. Een manueel therapeut is zijn door zijn specialistische kennis uitstekend in staat om de oorzaak van de klachten te vinden en deze aan te pakken.

Welke vragen stel je aan een manueel therapeut?

Heb je misschien last van hoofdpijnklachten of lage rugpijn? Bekijk dan hieronder de antwoorden op vragen die door anderen gesteld zijn. Wellicht kun je hier het antwoord terugvinden. Zo niet, laat dan jouw vraag beantwoorden door een solvo expert! Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen over klachten die je ervaart aan je gewrichten. Als je twijfelt of een consult bij een manueel therapeut jouw klachten kan verhelpen, kun je dit ook met een expert bespreken.