Huidtherapie

Vraag stellen aan een huidtherapeut?

Wil je een vraag stellen aan een huidtherapeut? Of wil je eerder gestelde vragen aan de huidtherapeut lezen? Dat kan in de solvo vraagbaak! 

Wat is huidtherapie?

Voor huidproblemen kun je terecht bij een huidtherapeut. Een huidtherapeut behandelt huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken en littekens. Huidtherapie is ook geschikt voor meer cosmetische wensen zoals het tegengaan van overbeharing of het verwijderen van tatoeages. Huidtherapeuten zijn niet te verwarren met dermatologen, ook wel huidartsen genoemd. Hoewel huidtherapeuten vaak samenwerken met dermatologen, schrijven ze geen medicijnen voor. Bovendien is de werkzaamheid van huidtherapieën voornamelijk gebaseerd op ervaringen.   

Lees hier meer over wat huidtherapeuten doen.

Welke vragen stel je aan een huidtherapeut?

Vind je het lastig te beoordelen of jij met jouw huidprobleem in aanmerking komt voor huidtherapie? Dat is goed te begrijpen. Huidtherapeuten hebben een breed en afwisselend vakgebied en werken samen met verschillende andere specialisten zoals huisartsen en plastisch chirurgen. Laat jouw vraag hier beantwoorden door een solvo expert en ontdek of je bij een huidtherapeut aan het juiste adres bent.