Dermatologie

Vraag stellen aan een dermatoloog?

Wil je een vraag stellen aan een dermatoloog? Of wil je eerder gestelde vragen aan de dermatoloog lezen? Dat kan in de solvo vraagbaak! 

Wat is dermatologie?

Dermatologie richt zich op het onderzoeken en behandelen van huidaandoeningen. Mensen met klachten zoals spataderen, oedeem of huidkanker worden vaak doorverwezen naar een dermatoloog. Ook als de huisarts de aandoening niet kan plaatsen, zal hij of zij je doorverwijzen. Een dermatoloog stelt een diagnose op, schrijft medicijnen voor en snijdt eventueel verdachte plekjes weg of neemt een huidbiopt. Heb je klachten die duiden op een soa? Ook dan kun je bij een dermatoloog terecht.

Welke vragen stel je aan een dermatoloog?

Wat kan ik doen aan de steeds groter wordende spataderen op mijn been? Is er iets te doen tegen het schrale plekje op mijn ooglid? Hoe kan ik een ‘gevaarlijke’ moedervlek herkennen? Deze en andere vragen worden hier beantwoord. Bekijk of het antwoord op jouw vraag er tussen staat. Staat ‘ie er niet tussen? Laat jouw vraag dan nu beantwoorden door een solvo expert op het gebied van dermatologie.