Borstzorg

Vraag stellen aan een borstziektespecialist?

Wil je een vraag stellen aan een arts die gespecialiseerd is in borstaandoeningen en borstkanker? Of wil je eerder gestelde vragen lezen? Dat kan in de solvo vraagbaak!

Wat is een borstziektespecialist?

Een borstziektespecialist is gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van (erfelijke) borstaandoeningen, zoals goedaardige knobbeltjes, tumoren en kanker. Hij of zij onderzoekt je en adviseert je welke behandeling mogelijk is. Bij het onderzoek naar de aandoening en de behandeling zijn meestal specialisten van verschillende vakgebieden betrokken om de meest passende zorg te leveren. De specialist helpt je gedurende het ziekteproces en stelt je gerust wanneer dat nodig is. Hij of zij stelt gezamenlijk een behandelplan op, zodat alle aspecten en stappen van de behandeling duidelijk zijn.

Welke vragen stel je aan een borstziektespecialist?

Een afwijking, knobbeltje of pijn in de borst kan je erg ongerust maken. Je wilt het liefst zo snel mogelijk weten wat er aan de hand is. Een borstaandoening brengt naast schrik en onzekerheid vaak veel vragen met zich mee. Heb je een borstaandoening, of ben je erfelijke aangelegd en maak je je zorgen? Stel dan gerust je vraag aan een solvo expert.