Acupunctuur

Vraag stellen aan een acupuncturist?

Wil je een vraag stellen aan een acupuncturist? Of wil je eerder gestelde vragen aan de acupuncturist lezen? Dat kan in de solvo vraagbaak! 

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een duizend jaar oude geneeswijze afkomstig uit de Traditionele Chinese Geneeskunde en betekent letterlijk prikken met een naald. In Nederland valt acupunctuur onder de alternatieve geneeskunde. De gedachte achter acupunctuur is dat banen met energie - meridianen - rondgaan in het lichaam en met elkaar verbonden zijn. Een acupuncturist prikt naalden op plekken in het lichaam waar energie geblokkeerd wordt. Dit hoeft overigens niet op plekken te zijn waar de pijn zich bevindt. Hierdoor kan energie weer gelijkmatiger rondgaan in het lichaam en nemen pijnklachten af. 

Welke vragen stel je aan een acupuncturist?

Ben je benieuwd bij welke klachten acupunctuur kan helpen? Overweeg je acupunctuur maar zit je nog met enkele vragen? Laat hier je vraag beantwoorden door een solvo expert en beslis voor jezelf of je een afspraak wilt maken met een acupuncturist. Ook voor andere vragen over acupunctuur ben je hier op de juiste plaats.