Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Melanie Blankesteijn is verloskundige bij Avea Verloskundigen in Rijswijk. Melanie rondde haar opleiding Verloskunde af aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Daarnaast heeft Melanie ook haar kennis verdiept in de begeleiding van badbevallingen en het geven van borstvoeding.

Melanie begeleidt tijdens het gehele proces: vóór, tijdens en na de zwangerschap. Ze vindt het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met haar cliënten. Zwangerschap is tenslotte een spannende tijd en voor iedereen anders. Melanie zal alle mogelijkheden met jou en je partner bespreken. Hierna zal ze op basis van jou en jouw partner’s wensen een geboorteplan opstellen. Ze vindt het bijzonder dat ze deel mag uitmaken van dit proces.

Melanie Blankesteijn is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Overeenkomsten met:

Avéro Achmea FBTO IZZ Zorgverzekeraar Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Bewuzt C4Me De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OZF Achmea Pro Life Promovendum UnitedConsumers (VGZ) YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Verloskundige Rijswijk - Melanie Blankestijn - Avea Verloskundigen (Gezondheidscentrum RijswijkBuiten)
Verloskundige Rijswijk - Melanie Blankestijn - Avea Verloskundigen (Gezondheidscentrum RijswijkBuiten)