Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Joyce van Hees is verloskundige bij Avea Verloskundigen in Rijswijk. Ze is in 2010 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Daarna heeft ze verschillende extra cursussen gedaan, waaronder echografie tijdens het eerste trimester.

Joyce houdt echt van haar vak: ze vindt het een enorm voorrecht dat ze door haar werk het hele zwangerschapsproces kan volgen en daar deel van uit kan maken. Van de prenatale controles, naar de controles in het kraambed en tot slot is de bevalling natuurlijk ontzettend mooi. Ze vindt zorg en begeleiding op maat erg belangrijk. Daarom zorgt ze dat ze goed naar jullie wensen en behoeften luistert. Een gezonde moeder en baby en tevreden ouders, dag en nacht, daar gaat ze voor.

In haar vrije tijd houdt Joyce van Hees van zingen, koken en sporten. Joyce vindt het fijn tijd door te brengen met haar man, familie en vrienden.

Ze is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).

Overeenkomsten met:

Avéro Achmea FBTO IZZ Zorgverzekeraar Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Bewuzt C4Me De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OZF Achmea Pro Life Promovendum UnitedConsumers (VGZ) YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Verloskundige Rijswijk - Joyce van Hees - Avea Verloskundigen (Gezondheidscentrum RijswijkBuiten)
Verloskundige Rijswijk - Joyce van Hees - Avea Verloskundigen (Gezondheidscentrum RijswijkBuiten)