Verloskundige Gorinchem - Marloes Kommeren - Verloskundige Praktijk De NieuweLinge | Gorinchem
Prijzen
  • Zwangerschapsbegeleiding
    Op aanvraag
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Mijn naam is Marloes Kommeren, woon in Gorinchem en ben de oprichter van Verloskundige Praktijk De NieuweLinge.

Mijn verloskunde-opleiding heb ik in Antwerpen gedaan. Tijdens de opleiding heb ik stage lopen gelopen bij de verloskundigen van Het Geboortecentrum in Amsterdam. Daar heb ik geleerd hoe mooi het is om zwangerschappen en bevallingen niet als iets ‘medisch’ te zien maar juist als iets ‘natuurlijks’. De droom om een eigen verloskundigenpraktijk te starten is hier begonnen.

Na mijn afstuderen bleef ik nog wat langer meedraaien in Amsterdam. Ik heb hier veel thuisbevallingen en met name veel badbevallingen mogen begeleiden. Prachtig! Na Amsterdam heb ik in meerdere verloskundige praktijken mogen werken, van Oosterbeek tot Zaltbommel.

Omdat ik mijn jeugd grotendeels in de regio van Gorinchem heb doorgebracht vind ik het ontzettend leuk om nu in Gorinchem, Arkel en Leerdam een eigen verloskundige praktijk te hebben. Ik vind het fantastisch om te zien hoe vrouwen zich langzaam maar zeker ontwikkelen tot moeders en ze daarin te mogen begeleiden, en dan helemaal in dit mooie gebied!

In het BIG register (BIG staat voor Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) kun je me vinden onder nummer 69918926403

Lees meer Lees minder
Verloskundige Gorinchem - Marloes Kommeren - Verloskundige Praktijk De NieuweLinge | Gorinchem


Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.