Start met zoeken

195 tandartslocaties gevonden in Amsterdam


Filters

Klachten
  • Tandpijn 1
  • Bloedend tandvlees 1
  • Kiespijn 1
Behandelingen
  • Kroon plaatsen 1
  • Vulling plaatsen 1
  • Wortelkanaalbehandeling 1
Reviews
  • 4+ 0
  • 3+ 0

Tandarts Amsterdam

Tandarts in Amsterdam nodig? Een praktijk is hier nooit ver. In Amsterdam werken namelijk meer dan zeshonderd tandartsen, die zich dagelijks inzetten om alle bewoners van deze stad van een gezond gebit te voorzien. Een deel van deze tandartsen vind je op solvo. Hier maak je eenvoudig een afspraak bij een tandarts bij jou in de buurt, bijvoorbeeld voor een controle of een wortelkanaalbehandeling.

Je vindt in Amsterdam niet alleen ervaren tandartsen, maar ook vele studenten die tandheelkunde studeren. In het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) leren zij hoe ze jouw gebit in topconditie brengen én houden. Het ACTA is in Europa niet voor niets een van de grootste instellingen voor tandheelkundig onderwijs en onderzoek. De studenten leren hier onder andere over parodontitis en tanderosie. Over deze klachten en de bijbehorende behandeling lees je meer op solvo.

Tandarts Amsterdam Centrum

Een tandarts in Amsterdam Centrum is gauw gevonden. Het centrum van Amsterdam heeft niet alleen veel te bieden voor toeristen, maar ook voor mensen die een tandarts nodig hebben. Tussen alle bezienswaardigheden, zoals de Dam en de vele grachten, vind je meerdere tandartspraktijken. De artsen die hier werken vind je op solvo.

Praktijken Amsterdam-Noord

Wanneer je met spoed een tandarts nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je tandvlees ontstoken is of omdat je kiespijn hebt, wil je als inwoner van Amsterdam Noord niet eerst het IJ over hoeven te steken. Solvo heeft gelukkig verschillende tandartsen aangesloten in Amsterdam-Noord. Op hun solvo profielen lees je waar ze zich in hebben gespecialiseerd.

Tandheelkunde Amsterdam-Oost

In heel Amsterdam-Oost kun je via solvo terecht bij een tandarts, van Watergraafsmeer tot in de Indische Buurt. Blijf niet rondlopen met je gebitsprobleem en maak vandaag nog een afspraak. Door bijvoorbeeld een zenuwbehandeling of het verwijderen van je verstandskiezen helpen de tandartsen op solvo je snel van je klachten af.

Tandartsen in Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid is veel te beleven op cultureel gebied. In het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum is de meest prachtige kunst te vinden. Daarnaast vind je in Amsterdam-Zuid verschillende tandartsen. Ze helpen je graag van je gebitsklachten af, zodat je weer zonder pijn door het leven gaat. Een afspraak maak je via solvo.

Tandartspraktijk Amsterdam West

Het aantal inwoners per vierkante kilometer ligt in Amsterdam-West hoger dan in de rest van de stad. Gelukkig hebben ook vele tandheelkundigen zich in deze wijk gevestigd. De bijna honderdvijftig duizend inwoners van deze wijk hoeven daarom niet ver te reizen voor een behandeling, zoals een gebitscontrole of het plaatsen van een kroon. De tandartsen in West vind je op solvo.

Tandartsen Amsterdam bij solvo

Solvo heeft in heel Amsterdam tandartsen aangesloten die jou graag van je gebitsklachten af helpen. Over deze klachten en de behandelingen die hierbij werken, lees je op solvo. Je vindt hier teksten over bijvoorbeeld:


© 2022 Solvo B.V.