Seksuoloog Bilthoven - Bert-Jan de Boer - De Boer Mannenkliniek

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
 • Overig
  Obstructieve LUTS
  Gratis
  75 minuten
 • Overig
  Overactieve blaas
  Gratis
  75 minuten
 • Overig
  Bekkenbodemklachten
  Gratis
  75 minuten
 • Overig
  Erectiele dysfunctie
  Gratis
  75 minuten
 • Overig
  Verminderde seksuele lustgevoelens/ laag testosteron
  Gratis
  75 minuten
 • Overig
  Vroege, trage of geen zaadlozing
  Gratis
  75 minuten
Bekijk alle prijzen van de praktijk
De Boer Mannenkliniek
Professor Bronkhorstlaan 10 G60, 3723 MB Bilthoven
(gebouw 60)
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Dr. L.J. (Bert-Jan) de Boer is 1e lijn medisch seksuoloog, in Nederland toonaangevend op zijn vakgebied. Voor dr. de Boer is het al jaren een ideaal om de man te bereiken en hen specifieke mannenzorg te kunnen bieden.

In 1979 is hij gespecialiseerd tot huisarts, in die hoedanigheid heeft hij tevens gewerkt als staf medewerker op de afdeling Huisartsengeneeskunde aan de Universitair Medisch Centrum Utrecht. Sinds 1993 is hij lid van het nationale expertisegroep “Seksuologie in de huisartsenzorg”. Ook heeft hij zitting in de Europese groep voor huisartsenzorg over seksuologie. Daarnaast heeft hij vele jaren zitting gehad in het bestuur van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor seksuele disfuncties. In 2012 is hij verder gespecialiseerd tot medisch seksuoloog FECSM.

Dr. de Boer is in 2004 gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht op het onderwerp “Erectiele dysfunctie in de huisartspraktijk, De ENIGMA-studie”. Eén van zijn opvallendste bevinding is, dat de man t.o.v. de vrouw er 24 maanden langer over doet met het zoeken van en vragen naar medische hulp. Vandaar dat sommige aandoeningen lastiger worden om te verhelpen en sprake is van een verhoogd risico op complicaties en de uroloog startpunt wordt van medische zorg.

In Nederland, maar ook daarbuiten, is de mannenproblematiek nog duidelijk een onderwerp dat veel aandacht behoeft. Niet alleen aandacht vanuit de medische wereld, maar ook meer aandacht die de man aan zichzelf moet gaan geven.

Dr. de Boer is gespecialiseerd in het behandelen van:
* Plasklachten, prostaat- & blaasproblemen
* Erectie-, zaadlozing- & libidostoornissen
* Bekkenbodempijn

De volgende toegankelijk informatieboekjes heeft hij geschreven:
"Mannen van een zekere leeftijd"
"Van mijn plasproblemen af, eindelijk!"
"De man en zijn testosteron"

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Seksuoloog Bilthoven - Bert-Jan de Boer - De Boer Mannenkliniek

Reviews

5
1 geverifieerde reviews
5
5
5
5
5


© 2021 Solvo B.V.