Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Centrum voor Seksualiteit
Kromme Waal 9, 1011 BS Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Freyajoy is gespecialiseerd in de behandeling van complexe psychosomatische seksuele klachten bij mannen en vrouwen. Zij helpt mannen, vrouwen en paren die geen pijnloze geslachtsgemeenschap kunnen hebben door bijvoorbeeld vaginisme, pijn bij seks, afkeer voor seks, frigiditeit, seksuele trauma's, erectieproblemen en te snel klaarkomen. Zij helpt hen om (weer) (meer) te genieten van pijnloze en opwindende geslachtsgemeenschap.

FreyaJoy werkt met volwassenen die in de war zijn over zichzelf, over liefde en seksualiteit, als gevolg van emotionele manipulatie en verwaarlozing in de jeugd. Ze is krachtig gecommitteerd om hen te bevrijden en om hen in contact te brengen met hun innerlijke kompas en hun persoonlijke kracht, zodat zij thuis komen in hun innerlijke waarheid, en innerlijke liefde voor zichzelf, zelfs in de meest intieme gebieden van hun leven zoals de slaapkamer.

Haar motto is: "Je grootste probleem is je grootste gift", een uitspraak
van Antony Robbins.

Sinds 1998 heeft FreyaJoy een naam gemaakt voor zichzelf, door vrouwen te helpen die geen (pijnloze) seks kunnen hebben door complexe oorzaken, en door hen te leren hoe ook zij kunnen genieten van pijnloze opwindende geslachtsgemeenschap. Ze heeft de levens van honderden vrouwen veranderd die eens met dit probleem worstelden.

FreyaJoy is een ervaringdeskundig professional. Zij heeft zelf structurele emotionele mishandeling en verwaarlozing door haar moeder meegemaakt, en heeft zelf haar vaginisme overwonnen. Haar grootste pijn in haar leven heeft ze omgezet in een gift waarmee zij nu mensen over de hele wereld kan dienen. Dit was wat haar motiveerde om een vrijwilligers organisatie (Yila) op te zetten, haar boeken te schrijven, haar Centrum voor Seksualiteit op te richten, haar Love Empowerment Center, en om te gaan spreken voor publiek. (www.centrumvoorseksualiteit.nl)

FreyaJoy is de aankomende auteur van het boek "Word ONAFHANKELIJK: Laat een emotioneel misbruikende moeder je niet tegenhouden om vandaag van je leven te houden". Zij publiceerde ook haar eerste boek “Zo loste ik mijn vaginisme op”.

Drs FreyaJoy Tinbergen is liefdes-, intimiteits-, en sexual empowerment therapeut. Ze is vaginisme-specialist, volgens sommigen "de beste vaginisme-expert van Nederland, en misschien wel ter wereld". Ze werd ook genoemd "premature ejaculatie verdamper", en "echte-oplossingen therapeut". Ze werkt effectief, excellent, verlichtend. Diepgewortelde oorzaken worden in korte tijd getackled waardoor je echte natuurlijke seksualiteit (weer) (meer) vrijkomt, om in je eigen beheer te nemen en om ervan te genieten.

Drs FreyaJoy Tinbergen is psycholoog NIP-seksuoloog en lichaamsgeörienteerd werkend registertherapeut BCZ, lid van de SBLP en werkt bij het Centrum voor Seksualiteit in Amsterdam (www.centrumvoorseksualiteit.nl).

Ze ontvangt haar cliënten in een ruim en authentiek pand in op de Kromme Waal 9, genaamd KW9. Vanuit dit pand werken meerdere trainers en coaches. Alleen op afspraak te bezoeken.

De foto's hieronder zijn gemaakt door Arnold Piek, fotograaf

Seksuoloog Amsterdam - FreyaJoy Tinbergen - Centrum voor Seksualiteit
Seksuoloog Amsterdam - FreyaJoy Tinbergen - Centrum voor Seksualiteit