Psycholoog Zeist - Ilse Mennen - BrainNetwork
Psycholoog Zeist - Ilse Mennen - BrainNetwork
BrainNetwork
Kwekerijweg 2c, 3709 JA Zeist
Business Station Zeist
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Ilse Mennen is afgestudeerd neuropsycholoog aan de Universiteit van Maastricht.

Zij heeft jaren behandelervaring binnen een grote GGZ instelling waar zij zowel kinderen en volwassenen met uieenlopende problematiek heeft behandeld binnen de basis als specialistische GGZ. Zij is dan ook erkend cognitief gedragstherapeut bij de VGCt. Daarnaast heeft ze jaren binnen een landelijk neurofeedback centrum gewerkt waar zij op het gebied van neurofeedback en biofeedback veel ervaring heeft opgedaan.

Ilse is gekwalificeerd als Neurofeedback specialist BCN en lid van de BCIA. De BCIA is een non-profit organisatie en het enige erkende internationale instituut voor opleiding en professionalisering van neurofeedback therapeuten. Om BCIA gecertificeerd te zijn en te blijven is het belangrijk om continu opleiding en training te volgen die erkend zijn door deze organisatie. Verder is Ilse geregistreerd als Neurofeedback Therapeut bij het Nederlands Instituut voor Psychologen. Ook deze registratie is gebaseerd op een kwaliteitskeuring.

Ilse werkt samen met andere vrijgevestigde neurofeedback en biofeedback therapeuten over het land en volgt de benodigde opleidingen en lezingen om up to date te blijven over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van neurofeedback, biofeedback en cognitieve gedragstherapie.

Lees meer Lees minder
Psycholoog Zeist - Ilse Mennen - BrainNetwork
Psycholoog Zeist - Ilse Mennen - BrainNetwork

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.