Afspraak aanvragen

Over de specialist

Sabine Bouts is GZ-psycholoog en programmaleider van Indigo Gelderland-regio Veluwe Vallie. Zij is werkzaam op verschillende locaties in Ede en Veenendaal. Ze heeft ervaring met de behandeling van diverse angststoornissen (oa paniekstoornis, dwang, ptss, fobie), stemmingsstoornissen, geheugenproblemen, niet aangeboren hersenletsel (NAH), dementie, somatoforme stoornissen, burn-out en overspannenheid. Ze behandelt mensen door middel psycho-educatie, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, en EMDR.

Sabine studeerde Psychologie aan de Radboud Universiteit en rondde deze opleiding af in 1997 af. Zij is tevens BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog en lid van de Nederlandse Vereniging voor GZ-psychologen.

Sabine zet zich graag in om cliënten verder te helpen in het omgaan met hun klachten en weer regie te krijgen over hun leven. Hierbij heeft ze niet alleen oog voor de klacht, maar ook nieuwsgierig naar de persoon. Ze beschrijft zichzelf als oprecht en betrokken in haar werk. In haar vrije tijd doet ze graag haar rugzak om en is ze graag in de natuur.