Over de specialist

Herman de Hoogh is GZ-psycholoog bij Indigo Veenendaal Medisch Centrum Veenendaal, Indigo Veenendaal Zandstraat en Indigo Ede (Gezondheidscentrum Veldhuizen). Hij werkt sinds 1986 full-time als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg. Hij heeft daardoor de nodige ervaring met veel verschillende klachten opgedaan, zoals met PTSS, obsessief-compulsieve stoornissen, stemmingsstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen (bijvoorbeeld borderline).

Hij is gespecialiseerd in Oplossingsgerichte Therapie. Verder maakt hij gebruik van gedragstherapie en EMDR-therapie.

Herman heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Hiernaast heeft hij een opleiding gevolgd tot GZ-psycholoog, een Master Solution Focused Therapy en een basiscursus EMDR. Hij is lid voor de Vereniging voor Oplossingsgerichte Professionals Nederland.

Naast zijn werk als GZ-psycholoog is hij ook trainer/docent Oplossingsgerichte Therapie aan het RINO en bij GGZ-instellingen. Verder bezoekt hij graag de Schouwburg en toert hij met zijn auto. Hij omschrijft zichzelf als vriendelijk, collegiaal en is een doorzetter met humor.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.