Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak
Psycholoog Nederland - Utrecht
Nieuwe koekoekstraat 41, 3551 EB Utrecht
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Quirijn Bakker (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Utrecht . Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed.

Van collega's en cliënten krijg ik terug dat ik mensen makkelijk op hun gemak kan stellen. Ik vind het in de behandeling fijn om structuur en overzicht aan te brengen om vervolgens samen naar de gewenste situatie toe te werken. Mijn werkwijze is daarmee praktisch en gericht op de hulpvraag van de cliënt. Dit doe ik door te luisteren, vragen te stellen en wanneer nodig te confronteren.

Problematiek:
Depressie, burn-out, sociale angst, paniek, gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis, hypochondrie, trauma/EMDR, specifieke fobie

Opleiding:
- Doctoraal Arbeids- organisatie en personeelspsychologie aan de Rijks Universiteit Groningen.
- Klinische Psychologie aan de Open Universiteit

Werkervaring.
- Meer dan 10 jaar werkzaam geweest bij grote multinational. Ervaring in het begeleiden van grote verandertrajecten, operationeel leidinggeven en coachen van management.
- Sinds enkele jaren werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg. Eerder operationeel leidinggegeven bij Dokter Bosman, een GGZ-instelling. Nu geruime tijd werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Nederland. Behandelen van diverse problematiek en geven van assertiviteitstraining.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.