Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak
Psycholoog Nederland - Utrecht
Laan van Chartroise 118, 3552 EZ Utrecht
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Marieke Siepert (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Utrecht . Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed.

Ik ben werkzaam in de Basiszorg (BGGZ) als cognitief gedragstherapeut met een voorliefde voor
ervaringsgerichte methodieken zoals ACT en mindfulness ( dit betekent dus ook oefenen om niet te verzanden in alleen “praten over”). In het contact met cliënten vind ik het van belang om naast de mens te staan en samen te onderzoeken en verkennen waar verandermogelijkheden liggen. Thema’s als (zelf)acceptatie spelen vaak ook een rol in het herstelproces.

Problematiek:
Depressie, burn-out, sociale angst, paniek, gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis, hypochondrie, specifieke fobie

Opleiding:
In 2005 ben ik afgestudeerd voor Neuropsychologie aan de Universiteit Utrecht. Bij de VGCT heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut gevolgd. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer MBSR/MBCT en kindertrainer in de methode Eline Snel.

Werkervaring.
Ruim negen jaar heb ik gewerkt bij een arbeidspsychologisch adviesbureau. Ervaring in
psychologische begeleiding in het kader van re-integratie en organisatiewelzijn. Sinds enkele jaren werk ik als zelfstandig psycholoog en mindfulnesstrainer vanuit mijn eigen praktijk. Dit combineer ik met werkzaamheden voor Psycholoog Nederland en andere opdrachtgevers.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.