Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Psycholoog Nederland - Uithoorn
Prinses Margrietlaan 86, 1422 XJ Uithoorn
unit 6
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Christa Logman (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Uithoorn. Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering vergoed.

Over mij:
- Kunnen aanpassen aan de behoefte en mogelijkheden van de cliënt.
- Brede kennis en ervaring met individuele en groepsbehandelingen bij angst, somberheid, spanningen, slaapproblemen, laag zelfbeeld, overgangsklachten en verwerking van verlies (zoals rouw, achteruitgang van gezondheid en geheugen).
- Mogelijkheid avondafspraken, visites (op indicatie) en E-health.

Mijn therapiestijl is persoonlijk en – waar mogelijk – praktisch en concreet, waarbij doelgericht wordt gewerkt vanuit een warme basishouding met ruimte voor individuele wensen, mogelijkheden en grenzen.

In de therapie krijg je meer inzicht in jezelf, in je sterke kanten en valkuilen, hoe je klachten zijn ontstaan en vooral praktische handvatten hoe daarmee om te gaan en hoe je het risico kan verkleinen dat het je nog eens overkomt. Je krijgt huiswerk en moeilijke dingen kunnen we oefenen in de spreekkamer of op locatie.

Om dit te bereiken gebruik ik technieken en inzichten uit de positieve oplossingsgerichte psychologie en uit de CGT (Cognitieve Gedragstherapie) en ACT (Acceptatie en Commitment Therapie), alles toegesneden op jou.
Naast vermindering van klachten worden ook je sterke kanten verstevigd en je mogelijkheden verruimd, zodat je meer vertrouwen in jezelf krijg, meer aan kan en meer plezier krijgt in je leven.


Opleiding:
Doctoraal studie Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam
Cognitieve Gedragstherapie, RINO
Acceptatie en Commitment Therapie, ACBSBeNe

Werkervaring.
Psycholoog Nederland (locatie Uithoorn)
GGZ instelling waarbij cognitieve en oplossingsgerichte therapie wordt toegepast. Behandelen van angsten, depressie, relatieproblemen en burn-out.

XArts – Creatieve psychologie - Praktijkhouder
Combinatie van beeldende technieken en psychologie. Behandelen van angsten, depressie, overgangsklachten, relatieproblemen, slaapproblemen, burn-out, opvoedingsadvies, groepstrainingen.

Advies en training in het bedrijfsleven (zoals gespreksvaardigheden, persoonlijke effectiviteit, conflicthantering, omgaan met agressie)
POH-GGz
Kortdurende behandeling van milde psychische klachten in samenwerking met de huisarts, onder andere bij somberheid, angst, burn-out, verlies.


Extra studie:
Psyche en Voeding, Hoofddorp
Management of Change, Amsterdam.

Lees meer Lees minder


© 2021 Solvo B.V.