Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak
Psycholoog Nederland - Sittard
Stationsplein 1, 6132 AS Sittard
kamer 4G
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Kim Paes (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Sittard. Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering vergoed.

De wijze waarop ik als therapeut mijn cliënten benader zou ik omschrijven als rustig en empathisch, open en onderzoekend, respectvol eerlijk en nieuwsgierig. Als therapeut probeer ik jou tools aan te reiken om klachten te verminderen en zorgen dat jij de regie over jouw leven (terug) krijgt op een tempo en wijze die bij jou aansluit. Het werken met mensen blijkt dag in en dag uit steeds opnieuw weer fascinerend. Ieder mens is zo uniek. Er is er maar één van jou, met jouw ervaringen, krachten en persoonlijkheid. Hoewel ik het belangrijk vind dat methodes wetenschappelijk aantoonbaar effectief zijn, vind ik het even belangrijk dat de behandeling voor jouw op maat gesneden is.

Opleiding en werkervaring:
Nadat ik in 2009 mijn master gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg behaald heb ben ik aan de slag gegaan bij een privé kliniek waar ik echt kennis mocht maken met het vak.
Inmiddels heb ik de afgelopen jaren veelzijdige en ruime ervaring binnen het vak op mogen doen
binnen verschillende instellingen en de kans gehad dit onder andere ook een aantal jaren met tieners in de Verenigde Staten te kunnen doen. Mijn werkervaring is dan ook gericht op adolescenten en volwassenen, zowel Nederlands als Engelstalig. Het meest recente heb ik dan ook met jong-volwassenen op de universiteit Maastricht gewerkt. Hier werkte ik zowel individueel als in groepsverband. Binnen mijn behandelingen werk ik met methodes vanuit de Cognitieve Gedrag Therapie en Dialectische Gedragstherapie waarbij ik eveneens technieken uit de mindfulness en ontspanningstechnieken gebruik.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.