Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak

Over de specialist

Mijn naam is Ayla Hoogenboom en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog en coach bij NiceDay. Bij NiceDay bieden we (anonieme) online behandeling. Dit houdt in dat jij, op de momenten dat het er toe doet, hulp kan ontvangen. Waar je ook woont, je kan zonder wachttijd bij mij terecht. We kunnen met elkaar chatten of direct een video call starten. Jij staat centraal en samen bekijken we waar je aan wilt werken, gewoon direct vanuit je telefoon.

Bijna iedereen heeft wel eens een periode dat het wat minder gaat. Je voelt je bijvoorbeeld somber, onzeker, vermoeid of gespannen of er zijn problemen op het werk of thuis. Vaak lukt het goed om deze problemen zelf op te lossen of gaan ze vanzelf weer over. Echter houden soms klachten langer aan, keren ze regelmatig terug of nemen ze juist toe. Het kan dan fijn zijn om er eens met iemand over te praten.

Reeds dertien jaar ben ik nu werkzaam als psycholoog. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam. Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een grote tweedelijns organisatie. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van volwassenen met uiteenlopende problemen. Daarnaast ben ik de afgelopen zes jaar werkzaam geweest in mijn eigen praktijk. In 2008 heb ik mijn opleiding tot GZ-psycholoog afgerond en ben ik opgenomen in het BIG-register. Over de jaren heen heb ik diverse andere opleidingen gedaan, gericht op bijvoorbeeld EMDR, Schematherapie en Emotionally Focused Therapy.

In elke behandeling ga ik uit van een ieder zijn kracht. Sterke kwaliteiten worden benadrukt en daar waar nodig worden nieuwe vaardigheden aangereikt. Mijn manier van werken is transparant, doelgericht, warm en persoonlijk. Je kan bij mij terecht voor onder andere: Angst en paniek, Somberheid en depressie, Overspannenheid en burn-out, Relatieproblemen, Traumaverwerking, Rouwverwerking, Zingeving-, levensfase- en identiteitsproblematiek, Negatief zelfbeeld en lage zelfwaardering, het versterken van de assertiviteit.

Wil je direct contact? Vraag vrijblijvend een afspraak aan en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

(Anonieme zorg wordt betaald door Zorginstituut Nederland en is dus volledig gratis.)

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.