Start met zoeken

201 psychologielocaties gevonden in Rotterdam


Filters

Klachten
  • Angststoornis 1
  • Stress 1
  • Burn-out 1
  • Depressie 1
Behandelingen
  • Cognitieve therapie 1
  • Oplossingsgerichte therapie (OT) 1
Reviews
  • 4+ 0
  • 3+ 0

Psycholoog Rotterdam

Psycholoog Rotterdam nodig? Wanneer je de hulp van een psycholoog nodig hebt, wil je het liefst in je eigen omgeving behandeld worden. Solvo heeft daarom in heel Rotterdam verschillende praktijken voor psychologie aangesloten. Zo is er altijd wel een therapeut in jouw buurt die je kan helpen bij een depressie, trauma of andere psychische klacht. Een afspraak maak je eenvoudig via solvo.

In een grote, drukke stad als Rotterdam kun je zo opgaan in het hoge tempo van de Randstad dat je vergeet om aan jezelf te denken. Bijna iedereen ervaart wel eens stress, maar wanneer je hier langdurig last van hebt, ontstaat er soms een burn-out. De psychologen van solvo bieden een luisterend oor en leren je om beter om te gaan met stress, maar ondersteunen ook bij andere klachten. Op de solvo profielen van deze therapeuten lees je waar ze zich in hebben gespecialiseerd.

Wil je meer informatie over psychologie? Bekijk dan de overzichtspagina Psychologie op solvo.

Psychologiepraktijken in Rotterdam-Noord

In de verschillende wijken van Rotterdam-Noord vind je psychologen waar je via solvo een afspraak bij kunt maken. Zo heeft niet alleen de bekende dierentuin zich in de wijk Blijdorp gevestigd, maar ook praktijken voor psychologie, waar je je onder andere kunt laten behandelen bij een depressie, angststoornis of relatieprobleem. Waar je deze praktijken vindt, dat lees je op solvo.

Psychologie in Rotterdam-Zuid

Rotterdam-Zuid omvat een indrukwekkend gebied met daarin een aantal grote wijken, zoals Charlois, Hoogvliet en Feijenoord. Gelukkig kun je in elke wijk terecht bij verschillende psychologen die zich bij solvo hebben aangesloten. Op solvo lees je wie deze therapeuten zijn en waar ze zich in hebben gespecialiseerd. Zo helpt solvo je bij het kiezen van een psycholoog waar jij je goed bij voelt.

Psycholoog Rotterdam Prins Alexander

Zoek je een psycholoog in Rotterdam Prins Alexander? Sinds de Prins Alexanderpolder in de jaren vijftig is veranderd in een woonwijk hebben vele psychologen zich hier gevestigd. De meer dan 90.000 inwoners van Rotterdam Prins Alexander hoeven dan ook niet ver te reizen om een psychologische behandeling te ondergaan. De therapeuten in deze wijk zijn gespecialiseerd in verschillende therapievormen, zoals relatietherapie en psycho-educatie. Over deze therapieën en de psychologen die ze uitvoeren lees je op solvo. Ook maak je via solvo eenvoudig een afspraak.

Psychologen Rotterdam bij solvo

Woon je in Rotterdam en heb je de therapie bij een psycholoog nodig? Je leest op solvo over verschillende psychologische klachten en de behandelingen die hierbij helpen, zoals:


© 2022 Solvo B.V.