Start met zoeken

166 psychologielocaties gevonden in Leiden


Filters

Klachten
 • Angststoornis 3
 • Burn-out 3
 • Depressie 3
 • Stress 2
 • Eetstoornissen 1
 • Fobieën 1
Behandelingen
 • Psychotherapie 2
 • Verlies- en rouwverwerking 2
 • Coaching 1
 • Traumaverwerking 1
 • Relatietherapie 1
 • EMDR-therapie 1
Reviews
 • 4+ 0
 • 3+ 0

Psycholoog Leiden

Kortdurende of langdurige psychologische behandelingen nodig? Met het grote aanbod aan psychologen in Leiden is er altijd een psycholoog die bij je past. Psychologische hulp helpt mogelijk bij verschillende klachten. Kamp je bijvoorbeeld met stress, angst, een depressie, burn-out klachten, verslavingen, fobieën, rouw, relatieproblemen of een trauma? Neem dan contact op met een psycholoog.

Wil je meer weten over psychologische hulp? Bekijk dan de overzichtspagina over Psychologie op solvo. Hier vind je bijvoorbeeld informatie over verschillende therapievormen.

Psychologen in Leiden

Woon je in Leiden? Kies dan voor een psycholoog uit Leiden. Therapie in je eigen buurt is prettig, want psychologische sessies zijn soms behoorlijk intensief. Solvo zet de beste psychologen uit Leiden voor je op een rij. Met het grote aanbod aan psychologen in de Leidse binnenstad en in Leiden Noord, Oost, Zuid en West is er altijd een psycholoog in jouw buurt die je kan helpen om je klachten te verminderen of zelfs helemaal van je klachten af te komen.

De meest psychologen hebben een psychologiepraktijk in het centrum van Leiden, maar eigenlijk vind je door heel Leiden goede psychologen. De bij solvo aangesloten psychologen uit Leiden specialiseren zich in allerlei verschillende vormen binnen de psychologie. Denk aan cognitieve gedragstherapie of relatie- en gezinstherapie, maar ook klachten na een trauma of een burn-out.

Therapie in de Leidse binnenstad

Woon je in de Leidse binnenstad dan ben je bekend met de rijke geschiedenis en vertrouwde grachten, monumenten en hofjes. Heb je psychologische hulp nodig dan voelt het wellicht fijn om een psycholoog te zoeken in deze voor jou vertrouwde omgeving. In hartje Leiden zijn veel psychologen bij solvo aangesloten. Bekijk de profielen en maak een afspraak bij een psycholoog die goed voelt.

Psycholoog Leiden Noord

Kenmerkend voor het Noorden van Leiden is grootschalige stadsvernieuwing. Dit biedt ook mogelijkheden voor een nieuwe stroom aan psychologen. Woon je in Noord Leiden dan is het vinden van een geschikte psycholoog dus helemaal niet zo moeilijk. Zeker niet via solvo. Solvo zet psychologen en psychologiepraktijken uit Noord Leiden voor je op een rij.

Psychologie Leiden Zuid

Het allerbelangrijkst bij het vinden van een goede psycholoog is dat jullie op één lijn zitten qua behandeling en dat jullie een goede vertrouwensband opbouwen. In Leiden Zuid kun je niet alleen terecht voor psychologie, maar ook voor psychotherapie. Via solvo zie je welke praktijk wat aanbiedt. Lees de persoonlijke profielen van verschillende psychologen en vind iemand die bij je past.

Psychologie Leiden West

Leiden West huisvest de oudste universiteit van Nederland: de universiteit van Leiden. Veel psychologen uit Leiden volgden hier de opleiding psychologie en werken nu als psycholoog in Leiden. Niet alleen in Leiden West, maar door heel Leiden. Zoek je kortdurende of langdurige psychologische hulp in het westen van Leiden? Bij solvo zijn psychologen uit Leiden West en omstreken aangesloten. Maak vandaag nog een afspraak!

Leidse psychologen bij solvo

Psychologen uit Leiden die zich aansloten bij solvo specialiseerden zich in de volgende klachten en behandelingen:


© 2022 Solvo B.V.