Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak

Over de specialist

Najat Azahaf (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Haarlem. Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering vergoed

Over mij:
Als psycholoog vind ik het belangrijk om goed te luisteren en onbevooroordeeld te zijn, zodat mensen zich gehoord, begrepen en gerespecteerd voelen. Het is mijns inziens van groot belang dat je je als mens op je gemak voelt en vrij om gedachten en gevoelens te delen.

In mijn werk als psycholoog moedig ik graag mensen aan in hun sterke kanten, het ontdekken van hun kwaliteiten en probeer samen met hen te zoeken naar inzicht en oplossingen. Daarnaast gaan we op zoek naar gedachtenpatronen en hoe je anders kunt denken, zodat je je ook anders gaat voelen en gedragen. Hierbij maak ik gebruik van behandelvormen als oplossingsgerichte therapie en cognitieve gedragstherapie. Voor het verwerken van nare gebeurtenissen maak ik vaak gebruik van EMDR. Mijn werkstijl kun je omschrijven als praktisch, doelgericht en cliëntgericht.

Opleiding:
Master Ontwikkelingspsychologie en Master Klinische Psychologie, Vrije Universiteit Amsterdam

Cursussen:
EMDR(traumatherapie), cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie

Werkervaring:
Ik heb bij meerdere GGZ-instellingen gewerkt als psycholoog en heb daarbij uiteenlopende problematieken behandeld (angsten, depressie, rouw, trauma, etc).

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.