L-psychology
Richard Holkade 14, 2033 PZ Haarlem
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Saskia Lamers is GZ-psycholoog bij L-psychology. Naast het afronden van haar master Klinische & Gezondheidspsychologie heeft zij verschillende aanvullende trainingen gevolgd om haar kennis verder uit te breiden waaronder: EMDR, Positieve psychologie, Acceptance and Commitment Therapy, Voice Dialogue, Mindfulness en advanced E-Mental health.

Saskia vindt het belangrijk om haar cliënten handvatten aan te reiken waardoor zij anders leren omgaan met gedachten, gevoelens en emoties. Daardoor ervaren de cliënten vervolgens meer ruimte, waardoor er (weer) perspectief ontstaat. Bij Saskia kan je veel persoonlijke aandacht verwachten. Zo kijkt zij niet enkel naar de klacht waar de persoon mee binnen komt, maar ook naar de persoon achter deze klacht en diens persoonlijke omstandigheden.

Naast haar werk is Saskia groot dierenliefhebster, leest zij veel boeken en verdiept ze zich graag in haar tarotkaarten. Verder reist ze regelmatig naar haar tweede huis in Spanje, waar ze geniet van rust en stilte. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen is zij lid van verschillende beroepsverenigingen . Zij is lid van Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), Nederlands Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten. (LVVP) en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NvGZP).

Psycholoog Haarlem - Saskia Lamers - L-psychology
Psycholoog Haarlem - Saskia Lamers - L-psychology
Psycholoog Haarlem - Saskia Lamers - L-psychology