Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Cesuur PH Eindhoven
Daalakkersweg 2, 5641 JA Eindhoven
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
  • Consult
    92,50
    Drie kwartier
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Marion Janssen is psycholoog NIP, hypno- en pds-therapeut in haar eigen praktijk Cesuur PH in Dongen en in Eindhoven. Haar opleiding gezondheidspsychologie heeft ze gevolgd aan de Open Universiteit van 2003 tot 2007, waarna ze zich verder heeft gespecialiseerd in integratieve psychotherapie, hypnotherapie en therapie voor mensen, jong en oud, met het prikkelbare darmsyndroom. Je kunt bij Marion o.a. terecht voor eerstelijns psychologische zorg bij bijvoorbeeld stemmings- en angstklachten, onzekerheid en faalangst, rouw- en verliesverwerking, burnout, eetproblematiek, relatie- en opvoedproblematiek en ook voor psychosomatische klachten zoals functionele buikpijn en hoofdpijn.
Inspiratie vindt Marion in het unieke verhaal van elke cliƫnt. Iedere keer is het een mooie ontdekkingsreis naar het terugvinden van de eigen kracht- en hulpbronnen van mensen waardoor ze klachten kunnen verminderen en vaak laten verdwijnen. Marion heeft een ruime ervaring in het werken met mensen van alle leeftijden door ervaring als docent in het middelbaar onderwijs en inmiddels jarenlange ervaring in de psychologische en psychosomatische zorg.
Behandeling wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Marion is aangesloten bij de VIT, de RBCZ, de NIP, de Samenwerkende PDS-therapeuten, de geschillencommissie SCAG en de NAP.

Psycholoog Eindhoven - Marion Janssen - Cesuur PH Eindhoven
Psycholoog Eindhoven - Marion Janssen - Cesuur PH Eindhoven