Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Adres
Galvanistraat 1, 6716 AE Ede
Onderdeel van...
  • iPractice
    Keizersgracht 630, 1017 ER Amsterdam

Over de praktijk

iPractice is de praktijk voor je dagelijks leven: online behandeling, waar en wanneer jij dat wil!

iPractice biedt online behandeling door heel Nederland. Omdat emoties geen wachttijd kennen, kan je dagelijks terecht bij je online psycholoog via chat. Daarnaast is er ruimte voor verdiepende gesprekken en reflectie middels een persoonlijk gesprek via videoconsults. Tevens is er altijd de mogelijkheid tot een gesprek op onze locatie in Amsterdam.

Bij iPractice zijn er geen wachttijden, omdat er achter de schermen zo veel mogelijk is geautomatiseerd. Zo hebben onze psychologen meer tijd over voor jou.

Je kan bij ons terecht met verschillende problemen en thema's, zoals angst- en somberheidsklachten, paniek, trauma gerelateerde problemen, stress & burn-out, negatief zelfbeeld en slaapproblemen. We bieden het hele spectrum van psychologie: Van een eenmalig consult met een goed advies, tot aan behandelingen in de Basis GGZ en Specialistische GGZ.

Ervaar bij iPractice het positieve effect van wetenschappelijk bewezen behandelmethoden in samenspel met dagelijkse online begeleiding.

Stuur een aanvraag via Solvo, bel of chat via onze website met een van onze psycholoog die met je meedenkt over een passend traject, om vandaag nog te starten bij iPractice.

Ede - iPractice | Ede
Ede - iPractice | Ede