Psycholoog Dongen - Marion Janssen - Cesuur PH Dongen
Psycholoog Dongen - Marion Janssen - Cesuur PH Dongen

Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Prijzen
  • Consult
    92,50
    Drie kwartier
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Cesuur PH Dongen
Dahliastraat 81, 5102 ZC Dongen
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Marion Janssen is psycholoog NIP, hypno- en pds-therapeut in haar eigen praktijk Cesuur PH in Dongen en in Eindhoven. Haar opleiding gezondheidspsychologie heeft ze gevolgd aan de Open Universiteit van 2003 tot 2007, waarna ze zich verder heeft gespecialiseerd in integratieve psychotherapie, hypnotherapie en therapie voor mensen, jong en oud, met het prikkelbare darmsyndroom. Je kunt bij Marion o.a. terecht voor eerstelijns psychologische zorg bij bijvoorbeeld stemmings- en angstklachten, onzekerheid en faalangst, rouw- en verliesverwerking, burnout, eetproblematiek, relatie- en opvoedproblematiek en ook voor psychosomatische klachten zoals functionele buikpijn en hoofdpijn.
Inspiratie vindt Marion in het unieke verhaal van elke cliënt. Iedere keer is het een mooie ontdekkingsreis naar het terugvinden van de eigen kracht- en hulpbronnen van mensen waardoor ze klachten kunnen verminderen en vaak laten verdwijnen. Marion heeft een ruime ervaring in het werken met mensen van alle leeftijden door ervaring als docent in het middelbaar onderwijs en inmiddels jarenlange ervaring in de psychologische en psychosomatische zorg.
Behandeling wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Marion is aangesloten bij de VIT, de RBCZ, de NIP, de Samenwerkende PDS-therapeuten, de geschillencommissie SCAG en de NAP.

Lees meer Lees minder
Psycholoog Dongen - Marion Janssen - Cesuur PH Dongen
Psycholoog Dongen - Marion Janssen - Cesuur PH Dongen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2021 Solvo B.V.