Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak
Psycholoog Nederland - Den Haag
van diemenstraat 202 unit 2.3.2, 2518 VH Den Haag
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Nienke Ligtenberg (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Den Haag. Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed.

Over Nienke:
Oplossingsgericht werken met cliënten ervaar ik als positief en waardevol.
Hoe fijn is het uitgangspunt dat jij over voldoende mogelijkheden en kracht beschikt om je gewenste situatie te bereiken. Als psycholoog kan ik jou erbij helpen om deze kracht (weer) te gaan gebruiken, mocht dat nu even niet lukken. Naast oplossingsgericht werk ik met cognitieve technieken en behulpzame inzichten vanuit Mindfulness.

Mijn werkwijze wordt verder gekenmerkt door een meedenkende, kritische doch respectvolle houding. Met plezier zoek ik met jou naar de eerste realistische stappen zodat je vlot weer op je oude niveau van functioneren komt.

Problematiek:
Depressie, burn-outsociale angst, paniek, hypochondrie, enkelvoudig trauma, specifieke fobie,
gegeneraliseerde angst, obsessieve compulsieve stoornis en aanverwante problematiek.

Opleiding:
Sociale en gezondheidspsychologie, Rijksuniversiteit Groningen Master klinisch psychologie, Open Universiteit

Werkervaring.
Meer dan 11 jaar heb ik gewerkt als militair psycholoog en onderzoeker voor Defensie. Een avontuurlijke en leerzame loopbaanperiode. De meeste ervaring heb ik met advisering en coaching op arbeids- en gezondheidsgerelateerde vraagstukken. Vanuit hier is mijn interesse en gedrevenheid gegroeid voor individuele hulpverlening. Ik heb de switch gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg zodat ik kon gaan behandelen en zo een bijdrage kan leveren aan diverse vormen van problematiek.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2022 Solvo B.V.