Adres
Harriët Freezerhof 199, 2492JC Den Haag
tweede vestiging: Oeverwallaan 137 2498 BW Den Haag (Ypenburg)

Over de praktijk

Praktijk voor pedagogische- en psychologisch onderzoek, behandeling en begeleiding, van Hanneke-Marlies Meinen. Zowel voor psychologische zorg voor volwassenen als voor kinderen/jeugdigen!

De meeste volwassenen, maar ook kinderen, hebben wel eens een periode dat zij zich niet goed raad weten met zichzelf, met hun emoties. Dat is heel normaal. Maar wat doet u als u er zelf, of met uw partner, niet uitkomt.

Of dat de sfeer in huis al geruime tijd heel negatief is. In dat geval kan het nuttig zijn er met een ander, een deskundige, over te praten.

Die deskundige is een eerstelijns (kinder/jeugd) psycholoog, deze helpt mensen met uiteenlopende psychische problemen.Praktijk Meinen is een samenwerkingsverband van GZ-psychologen, eerstelijnspsychologen, kinder-& jeugdpsychologen en orthopedagogen

De eerstelijnspsycholoog en GZ-psycholoog verzorgen vooral kortdurende behandeling voor volwassenen op een groot aantal tereinen. Voorbeelden zijn:

angsten / traumaverwerking
paniekaanvallen, hyperventilatie
depressies, somberheid
overspannenheid, burnout
werk- en studieproblemen, werkloosheid
verwerkingsproblemen door ziekte of verlies van een naaste
vage lichamelijke klachten zonder duidelijke verklaring
dwangmatig handelen of gedachten die steeds terugkomen
gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid
seksuele problemen
relatieproblemen
chronische vermoeidheid
De kinder-& jeugdpsychologen en orthopedagogen doen psychodiagnostiek, onderzoek, behandeling en adviseren ouders die problemen ervaren in de opvoeding van hun kind. Daarnaast geven zij spel-en kindertherapie.

Samen met u worden uw klachten en problemen of de klachten en problemen van uw kind nader besproken en onderzocht, waarna de psychologische begeleiding naar aanleiding van de opgestelde doelen gestart kan worden.Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

© 2022 Solvo B.V.