Psychologenpraktijk TalentMove
Graaf Hendrik III Plein 29, 4819 CJ Breda
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  Session Buiten kantoortijd €105
  95,00
  75 min
 • Relatietherapie
  Buiten kantoortijd €160
  140,00
  90 min
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Gerard Dikschei is Registerpsycholoog NIP en Relatietherapeut (EFT). Gerard begeleidt cliënten met uiteenlopende psychische klachten. Hij zet hiervoor ACT, EFT, provocatieve coaching, transactionele analyse (TA), EMDR, oplossings- en lichaamsgerichte therapie in. Gerard is aangesloten bij het NIP en EFT netwerk.

Gerard zijn behandelervaring spitst zich toe op de volgende psychische klachtgebieden: angst- en paniekstoornissen, (werk) stress, overspanning, burn-out, depressie, dwang, verslaving, gedragsproblemen (bijv. ADHD en agressie), hypergevoeligheid, zelfvertrouwen en negatiefzelfbeeld, verwerkingsproblemen van opvoeding, scheiding en relatieproblematiek. Daarnaast heeft Gerard veel ervaring opgedaan met relatietherapie (hetero en niet-hetero koppels en familieleden). Hij gebruikt hiervoor de succesvolle EFT methodiek.

Gerard heeft een bachelor in de Sociaal Agogische sector (Personeelwerk) en heeft een diploma Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. Hij specialiseerde zich in arbeid, personeel, organisatie en klinische vakken op het gebied van stressmanagement en klinische psychologie. Hij heeft daarnaast diverse trainingen en cursussen gevolgd op gebied van stress, burnout en overspannenheid (RINO), cognitieve gedragstherapie (ACT), relatietherapie (EFT), traumabehandeling (EMDR), oplossingsgerichte therapie en Provocatieve Coaching gevolgd. Gerard is lid van het NIP en spreekt naast Nederlands ook Engels.

Zijn manier van werken is open en warm, direct en mensgericht. Als Psycholoog komt Gerard naast je staan en helpt hij je in beweging komen. Hij werkt niet vanuit een ‘kapotte’ maar een ‘hele’ versie’ van jou. Je bent namelijk al ‘heel’! Er zijn alleen onderdelen in je leven die nu je geluk, vrijheid of voldoening in de weg zitten. Gerard opent je voor jezelf. Zodat je ziet wat jij kunt en snapt hoe je het kunt doen. Hij daagt je uit en provoceert je een beetje. Omdat hij vrij snel ziet, wat jij nog niet kunt zien. Zijn werk is emotioneel beladen, vaak intens, altijd positief en zonder uitzondering concreet.

Psycholoog Breda - Gerard Dikschei - Psychologenpraktijk TalentMove
Psycholoog Breda - Gerard Dikschei - Psychologenpraktijk TalentMove
Psycholoog Breda - Gerard Dikschei - Psychologenpraktijk TalentMove
Psycholoog Breda - Gerard Dikschei - Psychologenpraktijk TalentMove