Afspraak aanvragen

Adres
Teteringsedijk 11, 4817 MA Breda
Onderdeel van...
  • Indigo
    Da Costakade 45, 3521 VS Utrecht

Over de praktijk

Op zoek naar een psychologenpraktijk die je met een warm welkom ontvangt? Dan moet je bij Indigo in Breda zijn. Op deze locatie werken ongeveer 10 hulpverleners die zich voor jou inzetten zodat je weer snel grip krijgt op je leven.

EEN BEHANDELING BIJ INDIGO
In Breda werken 10 hulpverleners met allemaal hun eigen expertise. We kijken altijd wat jij nodig hebt en wat je wél kan. Onze hulpverleners kijken buiten de gebaande paden van de zorg om jou te kunnen helpen. Denk aan het oppakken van hobby’s zoals sporten. Om dit te bereiken, gebruiken wij effectieve behandelmethoden; EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, groepsbehandelingen en psycho-educatie. Dit is maar een greep uit de mogelijkheden. Samen met jouw behandelaar kijk je wat voor jou de beste keuze is.
Naast de behandeling in de Basis GGZ zijn er ook preventie-trainingen. Denk aan omgaan met naasten met een depressie, ondersteuningsgroep voor kinderen van ouders met psychische problemen of een groep voor nabestaanden van suïcide. Wij werken nauw samen met (s)GGZ Breburg. Dit betekent dat wij snel een warme overdracht kunnen doen als blijkt dat je toch net met meer hulp nodig hebt.
Bij Indigo in Breda besteden we ook aandacht aan leefstijl. Is het goed weer en wil je liever naar buiten? De behandelaar neemt je graag mee voor een wandeling tijdens de behandeling.

BEREIKBAARHEID
Indigo is makkelijk te bereiken. Het ligt op loopafstand van het centraal station en nabij het Valkenbergpark.

VERGOEDING
Indigo heeft met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland afspraken gemaakt. Dat betekent dat je een behandeling bij Indigo meestal vergoed krijgt (m.u.v je eigen risico) door jouw zorgverzekeraar.

Breda - Indigo Breda
Breda - Indigo Breda
Breda - Indigo Breda
Breda - Indigo Breda