Afspraak aanvragen

Indigo Breda
Teteringsedijk 11, 4817 MA Breda
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Ineke Breukers is Verpleegkundig Specialist GGZ (VS-GGZ) bij Indigo Breda, Indigo Etten-Leur en Indigo Zundert. Ze is gespecialiseerd in de Herstel Eerste Lijn Indigo (HELI)-begeleiding voor chronisch zieke cliënten en in kortdurende behandelingen.

Inmiddels heeft Ineke 44 jaar werkervaring in alle sectoren van de geestelijke gezondheidszorg, zoals crisiszorg, ambulante en klinische zorg en bemoeizorg. Ze heeft ervaring met de behandeling van angst- en paniekstoornissen, depressie, gedragsproblemen, burn-out, overspannenheid, trauma, PTSS, persoonlijkheidsproblemen, autisme en psychosegevoeligheid.

Ze heeft haar Master of Science in de VS-GGZ behaald in Utrecht en heeft verder HBO Recht, HBO Verpleegkunde, Creatieve Gestalttherapie en Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde gestudeerd. Ze staat ingeschreven bij het VENVN.

Ineke gaat in haar vrije tijd graag sporten, de natuur in of naar het theater. Ze beschrijft zichzelf als positief, direct en compassievol. Naast Nederlands spreekt ze ook Engels.

Psycholoog Breda - Ineke Breukers - Indigo Breda
Psycholoog Breda - Ineke Breukers - Indigo Breda
Psycholoog Breda - Ineke Breukers - Indigo Breda
Psycholoog Breda - Ineke Breukers - Indigo Breda

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.