Prijzen
 • Intake
  90,00
  75 min.
 • Consult
  Individuele sessie
  90,00
  60 min.
 • Coaching
  Zakelijke coaching of begeleiding op verzoek van werkgever
  Op aanvraag
  op aanvraag
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Opveeren
Loudelsweg 6, 1861 TG Bergen (NH)
Ingang aan de voorkant
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Psycholoog NIP en Psychosociaal therapeut (Integratieve Psychotherapie en Hypnotherapie)

• Geen wachtlijst
• Persoonlijke en kleinschalige praktijk
• Individuele behandeling
• Behandeling op maat

Veerle Labrujere is in het bijzonder gespecialiseerd in de behandeling van klachten of wensen omtrent liefde en intimiteit, eetgedrag, angst, eigenwaarde/zelfliefde, verslaving en zingeving. Maar ook mensen met andersoortige psychologische, spirituele of mentale klachten zijn van harte welkom.

Met mijn open, nieuwsgierige, respectvolle en reflectieve benadering begeleid ik je graag om jezelf op dezelfde wijze tegemoet te treden en zo een ander licht op je probleem of wens te laten schijnen. Dit helpt je om nieuwe inzichten op te doen, om verandering mogelijk te maken en deze te bewerkstelligen en om je wensen of behoeften te vervullen. En dit allemaal binnen je eigen regie! Je zal je bewust worden van onbewuste processen die van invloed zijn op jouw reden van aanmelding.


Persoonlijke achtergrond:

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en omgeving. In mijn kinderjaren brachten wij onze vakanties en weekeinden door op de Veluwe. Zo ben ik zowel in de stad als te midden van de natuur opgegroeid. Als kind sprak ik al uit dat ik ‘later mensen wilde helpen’. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt: Psychologie. In de persoonlijke ontwikkeling die ik sinds die tijd heb doorgemaakt blijkt deze motivatie juist het belangrijkste thema in mijn professionalisering: ik kan andere mensen niet helpen (of redden), ik kan ze bijstaan in het helpen van zichzelf.

Na mijn studie en werkervaring in de verslavingszorg en jeugdzorg ben ik gestart als zelfstandig therapeut. De werkervaring die ik met veel plezier en passie heb opgedaan heeft mij ook geleerd dat ik mij in de (ethische) uitvoering van mijn vak beperkt voel door de manier waarop ons zorgstelsel momenteel is georganiseerd en de visie en werkwijze van instellingen voor geestelijke gezondheidszorg. Ik vind het belangrijk om iedereen die zich aanmeldt persoonlijk te benaderen. De unieke mens staat in de behandeling voorop. Ieder mens heeft behoefte aan een zinvol bestaan en heeft de beschikking over levenservaring, talenten, kwaliteiten, interne en externe hulpbronnen en zijn fantasie en verbeeldingskracht. Deze kunnen ingezet worden voor de gewenste verandering.

In de loop van mijn ontwikkeling heb ik ervaren hoe mijn talenten ook mijn valkuilen zijn en hoe mijn valkuilen ook een bron van kracht kunnen worden. En wat vond ik het een bevrijding om dat met mildheid naar mezelf te mogen ontdekken en waar nodig bewust in te zetten. De afgelopen jaren heb ik mijzelf zowel op professioneel gebied als op persoonlijk gebied ontwikkeld door middel van nascholing en andere vormen van zelfontwikkeling. Zelfzorg en persoonlijke groei zie ik als belangrijke onderdelen van mijn vak en zal ik blijven ontwikkelen.

Inmiddels heb ik Amsterdam als woonplaats verlaten en woon ik sinds een jaar in Bergen, een heerlijk dorp met een stadse vriendelijkheid en openheid. Ik ben in 2016 bevallen van mijn eerste kind, een dochter. En alles clichés zijn van toepassing; wat een verrijking van mijn leven en wat een ingrijpende gebeurtenis.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.