Prijzen
 • Intake
  90,00
  75 min.
 • Consult
  Individuele sessie
  90,00
  60 min.
 • Coaching
  Zakelijke coaching of begeleiding op verzoek van werkgever
  Op aanvraag
  op aanvraag
Adres
Loudelsweg 6, 1861 TG Bergen (NH)
Ingang aan de voorkant

Over de praktijk

Werkwijzen:
Psychologie
Integratieve EMDR
Integratieve Psychotherapie
Hypnotherapie
Neuro-linguïstisch Programmeren

• Geen wachtlijst
• Individuele behandeling
• Behandeling op maat

Veerle Labrujere is Psycholoog NIP, Integratief therapeut en Hypnotherapeut. Voor de zorgverzekeraar val ik onder de Psychosociaal therapeuten.
Als therapeut ben ik lid van de beroepsgroep de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (de NFG) en koepelorganisatie RBCZ.

Ik werk als zelfstandig therapeut en heb verschillende samenwerkingsverbanden. Desgewenst werk ik samen met andere hulpverleners die betrokken zijn bij de cliënt.

Opveeren biedt behandeling aan cliënten die kampen met psychologische klachten waar ze zelfstandig niet uit komen, aan cliënten die hun ontwikkeling willen versnellen of een boost willen geven, of die een onvervulde wens of behoefte hebben. De behandeling bij Opveeren is met name geschikt voor mensen die in zekere mate op de verschillende leefdomeinen (zoals wonen, werken, huishouden) zelfredzaam zijn en die geen ernstige actieve middelenafhankelijkheid hebben.

De sessies bij Opveeren worden NIET vergoed vanuit het basispakket. Er zijn dus geen afspraken met zorgverzekeraars, een verwijsbrief is niet nodig en er geldt geen eigen risico.
Sommigen kunnen (een deel van) de sessies vergoed krijgen vanuit een aanvullend (zorg)verzekeringspakket. De behandeling valt onder de Alternatieve geneeswijzen en dan onder Psychosociale therapie. Via de Zorgwijzer op internet kun je achterhalen welke vergoeding jouw zorgverzekering biedt. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met je zorgverzekeraar voor meer informatie.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.