Afspraak aanvragen

Over de specialist

Ralph van Genus is GZ-psycholoog bij Indigo Arnhem Wagnerlaan.

Hij is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR en niet-aangeboren hersenletsel (NAH, zoals parkinson en Alzheimer). Hij heeft ervaring met de behandeling van angststoornissen, paniekstoornissen, dwang, fobie, depressie, somberheid, gedragsproblemen (zoals ADHD, ODD/CD, agressie), geheugenproblemen, vergeetachtigheid, dementie, burn-outs, overspannenheid, trauma, PTSS, persoonlijkheidsstoornissen (zoals narcisme en bordeline) en Somatoforme stoornissen (SOLK). Meestal maakt hij bij zijn behandeling gebruik van EMDR, cognitieve gedragstherapie, psychotherapie, online therapie (eHealth) en psycho-educatie.

Ralph heeft Neuro- en revalidatiepsychologie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens deed hij een additionele opleiding tot GZ-psycholoog. Hij is lid van het NvGZP. In zijn werk probeert hij altijd maatwerk te leveren.

In zijn vrije tijd gaat Ralph graag hardlopen, tennissen of luistert hij muziek. Hij beschrijft zichzelf als betrokken, doelgericht en leergierig. Naast Nederlands spreekt hij ook Engels en Duits.