Arnhem - Daniels & Van Kruijsdijk
Arnhem - Daniels & Van Kruijsdijk
Arnhem - Daniels & Van Kruijsdijk
Prijzen
  • Overig
    Voor tarieven zie onze website: https://danielsenvankruijsdijk.nl/contracten_met_zorgverzekeraars,_kosten_en_vergoedingen.html
    Op aanvraag
Adres
Pastoor van de Loolaan 4, 6823BC Arnhem

Over de praktijk

De praktijk is gevestigd in de onderbouw van de Pastoor van de Loolaan 4 te Arnhem.
Praktijkhouder is Karin van Kruijsdijk, zij is werkzaam als GZ-psycholoog in de GB-GGZ. Karin is daarnaast andragoloog, gestalttherapeut en mindfulnesstrainer. Zij is lid van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) en van psyzorggroep Overgelder.
De praktijk heeft een Kwaliteitsstatuut, Karin van Kruijsdijk is gevisiteerd door het NIP .

Al sinds 1984 kunt u bij onze praktijk terecht voor psychologische begeleiding en coaching. In de afgelopen decennia zijn we zowel door het leven als door veel verschillende richtingen, scholen en mensen geïnspireerd. De neerslag daarvan is te vinden in ons aanbod en in onze manier van werken.
Onze werkwijze is het best te omschrijven als ‘holistisch’: lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De behandeling wordt afgestemd op de persoon. Wij werken, afhankelijk van wat nodig of zinvol is, zowel met cognitieve gedragstherapie als via het lichaam, met tekeningen of met elementen uit de mindfulness (MBCT, MBSR) .
Omdat ieder mens uniek is en iedere vraag anders is een behandeling altijd op uw persoon en situatie toegespitst. Uitgangspunt in ons werk is dat we op zoek gaan naar uw kwaliteiten en uw kracht en dat we er vervolgens aan gaan werken om die te versterken. Kernwoorden zijn daarbij respect, acceptatie en mildheid.

De praktijk is goed bereikbaar, zowel met het OV (lijn 7 naar de Geitenkamp, halte Omroep Gelderland), als met fiets of auto. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

www.danielsenvankruijsdijk.nl

Lees meer Lees minder
Arnhem - Daniels & Van Kruijsdijk
Arnhem - Daniels & Van Kruijsdijk
Arnhem - Daniels & Van Kruijsdijk
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2022 Solvo B.V.