Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak

Over de specialist

Tamara Renaud (GZ-psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Amsterdam. Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed

Over mij:

Mijn werkwijze is respectvol, betrokken en kritisch zonder te oordelen. Ik vind het waardevol om mensen te kunnen helpen om hun eigen mogelijkheden en krachten weer aan te spreken.

Ik woon samen met mijn vriend in Amsterdam en ben moeder van twee kleine mannetjes. Naast aandacht voor mijn gezin, vind ik het belangrijk om verbinding te houden met mijzelf. Beoefening van yoga en hardlopen helpt mij hierbij. Ook neem ik regelmatig de tijd om even ‘stil te staan’.

Opleiding en werkervaring:

Ik heb bij diverse GGZ instellingen gewerkt met cliënten met uiteenlopende klachten, waaronder angst, depressie en burnout. Na het afronden van mijn studie psychologie aan de UVA (2001) heb ik een mij verder gespecialiseerd tot GZ-psycholoog (2007). Mindfulness en traumabehandeling heeft mijn specifieke interesse. Ik heb de opleiding voor mindfulness trainer gedaan bij het Centrum Voor Mindfulness (CVM) en ben geregistreerd als categorie 1 trainer. Voor EMDR heb ik zowel de basis -als vervolgopleiding afgerond.

In mijn behandelingen als therapeut en coach, werk ik met methodieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness, Acceptance and commitment therapy (ACT) en EMDR.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.