Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Type afspraak
Psycholoog Nederland - Amsterdam
Van Eeghenlaan 27, 1071 EN Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Aimée Burggraaff (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Amsterdam. Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed.

In mijn benadering ben ik respectvol, positief en praktisch ingesteld. Mijn behandelingen zijn resultaatgericht om zodoende concreet vooruitgang te boeken en je gauw weer op je oude niveau te krijgen. Hierbij vind ik het van belang om gezamenlijk te kijken naar de mogelijkheden die er voor jou zijn. Tevens zal ik je waar nodig een spiegel voorhouden.

Tijdens het intakegesprek is er een gelegenheid om met elkaar kennis te maken en te inventariseren welke klachten je ervaart. Daarna bespreek ik samen met je welke behandeling het best past bij jou. Mijn werkwijze is open en helder, waarbij ik het prettig vind om van je te horen wat wel of niet bij je past. Het is mijn doel om je te begeleiden bij het ontwikkelen van handvatten, zodat je je in de toekomst gesterkt voelt om zelf je krachten en sterke kanten in te zetten.

De behandelwijze die ik hanteer is een combinatie van evidence based protocollaire behandelingen, zoals cognitieve gedragstherapie. Tevens hanteer ik een oplossingsgerichte insteek. Dit houdt in dat de interventies erop gericht zijn je aandacht te verleggen naar juist de momenten waarop het anders of beter is, waardoor (meer) oplossingen mogelijk worden. We zullen ons minder richten op het probleem en meer richten op wat je graag voor het probleem in de plaats wilt.

Opleiding
Master medische psychologie aan de Universiteit van Tilburg

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.