Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
iPractice | Amsterdam
Keizersgracht 630, 1017 ER Amsterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

iPractice, de praktijk voor je dagelijkse leven.

Bij iPractice krijg je dagelijkse coaching van je online psycholoog in onze beveiligde chat, omdat emoties geen wachttijd kennen. Daarnaast is er ruimte voor verdiepende gesprekken met een GZ-psycholoog, per videoconsult of op locatie in Amsterdam. Wij hebben geen wachttijden.

Koen van Dalfsen is online psycholoog bij iPractice. Door zijn achtergrond in de Klinische Psychologie en de Sport- en Prestatiepsychologie heeft hij oog voor je sterke punten en zet hij je in je kracht. Samen met jou gaat hij op zoek naar oplossingen voor je psychische klachten en heeft hij aandacht voor hoe je het beste uit jezelf kunt halen. De expertise van Koen ligt in chattherapie en online behandelingen. Door zijn eigen persoonlijke ervaring in de (elektronische)muziekwereld en zijn achtergrond in de psychologie, behandelt hij ook mensen in de muziekwereld. Binnen behandelingen maakt hij gebruik van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie en de Sportpsychologie.

Koen studeerde Klinische Psychologie en Sport- en Prestatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie deed hij ervaring op bij de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg en Stalen Zenuwen. Stalen Zenuwen is een bedrijf dat coaching biedt aan muzikanten.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Psycholoog Amsterdam - Koen van Dalfsen - iPractice | Amsterdam
Psycholoog Amsterdam - Koen van Dalfsen - iPractice | Amsterdam
Psycholoog Amsterdam - Koen van Dalfsen - iPractice | Amsterdam

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.