Afspraakverzoek indienen

Kies een dag
Kies een dagdeel
Let op! Om een afspraak te maken heb je een doorverwijzing van de huisarts nodig.
Type afspraak

Over de specialist

Patrick (psycholoog) is werkzaam bij Psycholoog Nederland - Almere . Wij hebben geen wachtlijsten en de zorg wordt vanuit de basisverzekering grotendeels vergoed.

Ik ben Patrick, een betrokken psycholoog met een groot hart voor mensen.
Door mijn oordeelvrije en empathische houding zal jij je snel op je gemak voelen bij mij. Ik zal je spiegelen en respectvol confronteren. In de therapie zal je mij ervaren als iemand die naast je staat. Wij werken samen aan jouw klachten maar kijken ook naar hoe je jouw talenten en kracht kan inzetten en vergroten. Persoonlijke groei en zelfbeeld zijn vaak ook thema’s in de behandeling. Ik leer je hoe je op een andere manier met problemen in het leven om kan gaan. Hoe jij het stuur van je leven weer in eigen handen kunt nemen.

Ik werk met wetenschappelijk bewezen effectieve methoden zoals de Cognitieve Gedragstherapie (CGT). In de afgelopen jaren heb ik mensen gezien met uiteenlopende klachten en heb hen goed kunnen helpen. Ik vind het belangrijk om je een behandeling op maat te geven. In het begin van de behandeling wil ik een zo goed mogelijk beeld van jou krijgen: Wat zijn belangrijke levensgebeurtenissen geweest, hoe heeft dit je gevormd als mens en hoe kunnen we dit in verband brengen met de huidige problematiek. Naast dat ik je help met het bestrijden van je symptomen, behandelen we ook de onderliggende mechanismen. Ik werk dus samen met jou aan een langdurig herstel.

Opleiding:
Master klinische psychologie - Vrije Universiteit Amsterdam.

Werkervaring.
Ik heb een brede ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en heb zowel ervaring in de SGGZ als ook in de SBGGZ. Naast het geven van individuele psychotherapie, voer ik ook partner-relatie gesprekken en geef ik diverse groepstrainingen en groepstherapie.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.