Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Drs. Cijs is chirurg bij Polikliniek de Blaak in Rijswijk. Nadat ze afstudeerde in Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam vervolgde ze haar opleiding tot chirurg aan het UMC St Radboud in Nijmegen en het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Ze is gespecialiseerd in oncologische chirurgie. Bij Polikliniek de Blaak heeft ze inmiddels veel ervaring opgebouwd in apatadeen.

Je kunt bij drs. Cijs terecht voor EVLT laserbehandelingen en mullerbehandeling van spataderen. Voorafgaand aan een spataderbehandeling zullen je benen eerst uitgebreid onderzocht worden door een fleboloog. Door middel van een duplexonderzoek (echo) worden de spataderen beoordeeld en kiest de arts de meest geschikte behandelmethode.
Drs. Cijs heeft jarenlange ervaring in de chirurgische behandeling van spataderen en voert deze snel en efficiënt uit.

Drs. Cijs is als proctoloog ook gespecialiseerd in de behandelen van aambeien en andere anale klachten. Als de klachten van aambeien langer dan twee weken blijven aanhouden of regelmatig terugkomen dan is het aan te raden om deze te laten behandelen door een proctoloog. In veel gevallen kan de behandeling direct na het consult starten en zal de patiënt direct minder klachten ervaren. De behandeling zorgt voor een permanente oplossing zodat de aambeien weg blijven. Patiënten van drs. Cijs zijn veelal zeer positief over de behandeling. Dankzij haar professionele en vriendelijke houding en vakkundige werkwijze valt de ingreep meestel erg mee.

Overeenkomsten met:

Avéro Achmea Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) AZVZ Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Proctoloog Rijswijk - Drs. T. Cijs - Polikliniek De Blaak Rijswijk
Proctoloog Rijswijk - Drs. T. Cijs - Polikliniek De Blaak Rijswijk
Proctoloog Rijswijk - Drs. T. Cijs - Polikliniek De Blaak Rijswijk
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.